Nordic_Folkecenter_air

Nyheder fra Folkecenter

 

 

Vores Aktiviteter

RE_training_info

Træning og Information om Vedvarende Energi

Siden 1983 har vi arbejdet for en komplet udskiftning af fossile brændstoffer med grønne teknologier. Sol og vind, samt en lang række af andre teknologier kan gøre et fossilfrit samfund muligt, hvis disse kombineres korrekt. De nuværende teknologier er ikke tilstrækkelige nok til, at sikre overgangen: uddannelse og bedste praksis er nøgleordene, og det er grunden til, at vi siden vores grundlæggelse har dannet fremtidige energieksperter.

 

> Læs mere

Support_SMEs

Samarbejde med Økoprenører og Grønne SMV’er

En bæredygtig planet har brug for kreativitet og innovation - den har brug for økoprenører og grønne virksomheder, samt små og mellemstore virksomheder (SMV'er)! Har du en god ide eller er du økoprenør eller grøn SMV’er, så bare rolig, du står ikke alene – vi er her for at hjælpe dig!

 

 

Research_and_development

Forskning og Udvikling

I området for vedvarende energi, ligesom i mange andre, er der en konstant efterspørgsel efter forbedret viden og løsninger! Vi udfører forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med danske og internationale universiteter, forskningscentre, SMV’er, lokale myndigheder og andre civilsamfundsorganisationer for at give en ny løsning på den grønne overgang.

 

Demonstration_and_testing

Test og Demonstration

Der findes ingen unikke løsninger til at klare alle jordens klima- og energiproblemer – forskellige energikilder og vedvarende energiteknologier skal fungere sammen! Vores levende laboratorium, Landsbyen for Grøn Forskning, demonstrerer hvordan forskellige energiløsninger kan kombineres for at opnå det ultimative mål om 100 % vedvarende energi.

 

> Læs mere

Light_over_Africa

Implementering af Vedvarende Energi i Udviklingslande

Alle har brug for ren energi! Manglende adgang til ren og moderne energi er en af de vigtigste og mest presserende energiudfordringer at tage hånd om. Vi har etableret solbelysnings-projekter i Afrika siden 1998. Folkecenteret har i samarbejde med NGO’er og leverandører installeret solsystemer i mere end 300 skoler, belæggende i landdistrikter. Men dette er kun begyndelsen!

 

> Læs mere

Transfer_of_know_how

Udveksling af Know-how og Bedste Praksis

Vi skal ikke genopfinde hjulet! Vi støtter op om både nationalt og internationalt samarbejde og vidensdeling for en hurtig, ressourceeffektiv og omkostningseffektiv overgang til et bæredygtigt system. Vi indsamler den bedst tilgængelige viden rundt omkring fra hele verden, og hjælper med at gøre det til din.