Nordic Folkecenter

for Renewable Energy

DK-7760 Hurup Thy   •  energy@@.comfolkecenter.dk
tel +45 9795 6600  •  fax +45 9795 6565


Licensvilkår

VindmølleFolkecenteret tillbyder en teknologi transfer pakke, om består af:

- Generel konsultation med hensyn til produktion og marketing
- Transfer af teknisk dokumentation inklusiv specifikationer og tegninger
- Installation, operation og vedligeholdelse, kvalitets forsikring, fremgangsmåder osv.
- Supervision af lokal produktion, inklusiv udvælgelse af underleverandører og de bedste komponenter
- Træning af ansatte (fremstilling, indkøb af komponenter, samling, tests).

Folkecenteret har i mere end 20 år udviklet flere vedvarende energi koncepter inklusiv den førende teknologi, altid med komplet dokumentation i forbindelse med produktionen og attesteringen. Ejendomsrettighederne til design, konstruktion og ingeniørmanualer til den tilbudte teknologi tilhører Folkecenteret.
Folkecenteret har designet og udviklet vindmøller i forskellige størrelser og med forskellig ydeevne, biogasanlæg, biobrændsel og hydrogen til transport osv. og forskellige komponenter. Se en opgørelse nedenfor.
Gennem licens aftaler tilbyder Folkecenteret assistance til virksomheder over hele verden, som planlægger at etablere produktion af vedvarende energi produkter. Uanset om det er en vindmølle eller et biogasanlæg tilbyder vi assistance lige fra udvælgelse af koncept til design og udvikling indtil produktet kan anvendes – med logoet fra producenten.
Folkecenteret tilbyder omfattende support til virksomheder, der påtænker at etablere sig som vindmøllebrikanter ikke mindst på fremtidige markeder i Østeuropa, Afrika, Asien og udviklingslandene. Koncepterne og designet er tilgængelige i forskellige størrelser og kan tilpasses kundens behov.
En licens aftale til produktion og marketing i et givet område tilbydes mod et gebyr som regel i form af en indledende betaling og en betaling i forbindelse med produktionen.

Folkecenteret har gennem årene solgt licenser over hele verden

Biogasanlæg

Underskrivelse af en aftale om samarbejde og produktion af et biogasanlæg mellem Kawasaki Heavy Industries, Kobe, Japan og Folkecenteret.

Projektmøde

Et projektmøde mellem Folkecenteret og repræsentanter fra Yantarenergo, det lokale elektricitetsværk, Kaliningrad, ved det Baltiske hav.

Vindmølle

En ny vindmølle delvis produceret på licens i Gdansk, Polen bliver indviet i Swarzewo, Polen. Jens Jensen, formand på Folkecenteret.